Plattegrond voor: Jac. Gazenbeeklaan 10

×

Object: Jac. Gazenbeeklaan 10

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken!

×
 
 

Jac. Gazenbeeklaan 10,
Lunteren

 

Jac. Gazenbeeklaan 10, Lunteren

Verkocht
Jac. Gazenbeeklaan 10
Op een rustige en toch centrale locatie in Lunteren is deze ruime vrijstaande woning met aangebouwde garage gelegen.
De ligging alsmede de woning zijn beide bijzonder goed te noemen. De Jac. Gazenbeeklaan is een zijstraat van de stationsstraat en biedt naast de centrale ligging ook voldoende rust.
De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en beschikt hierdoor over een royale slaapkamer, badkamer en bijkeuken op de begane grond.
Het perceel van 439m2 is keurig en onderhoudsvriendelijk aangelegd. De bestrate oprit aan de voorzijde biedt toegang tot de garage met elektrische roldeur en vliering.
Via de entree met centrale hal, toilet en trapopgang is er toegang tot de royale eet- en woonkamer.
De woonkamer is mooi aan de voorzijde gelegen en beschikt over een erker, hierdoor is er prachtig zicht en een goede lichtinval in de woning aanwezig. Aan de achterzijde is de luxe keuken gelegen, deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken aan de achterzijde, hier bevindt zich de cv-installatie en was- en droogmachine aansluitingen, ook is er een achteruitgang aanwezig.
De slaapkamer en aansluitend de badkamer zijn eveneens mooi aan de achterzijde gelegen, deze laatste beschikt over een douche, toilet, wastafelmeubel en vloerverwarming.
Op de verdieping zijn twee slaapkamers en een berging aanwezig, hier is gemakkelijk nog een extra kamer te realiseren. De bergzolder is via een vlizotrap bereikbaar.
Deze woning is in zijn geheel keurig afgewerkt en onderhouden. Het voorzieningenniveau is eveneens zeer goed te noemen, zo zijn er meerdere electrische rolluiken en screens aanwezig en zijn alle ruimtes keurig afgewerkt.
Een keurige ruime woning met een goed voorzieningenniveau op een prachtige locatie in Lunteren.
Kijk voor de 3D-scan van deze woning op onze eigen website.

Bouw

Soort bouw: bestaande bouw
 
Bouwjaar: 1994
 
Ligging: in bosrijke omgeving
 

Indeling

Woonoppervlakte: 127 m2
 
Inhoud: 545 m3
 
Aantal kamers: kamers (3 Slaapkamers)
 
Aantal verdiepingen: 3
 

Bergruimte

Schuur/berging: Beschikbaar
 
Soort berging: vrijstaand hout
 


   Terug