Plattegrond voor: Woutersweg 7

×

Object: Woutersweg 7

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken!

×
 
 

Woutersweg 7,
Ede

 

Woutersweg 7, Ede

Woutersweg 7
Een pittoresk toegangsweggetje in het buitengebied tussen Lunteren en Ede brengt u bij de Woutersweg 7, direct aan de bosrand en tussen de landerijen gelegen staat deze vrijstaande woning.
De ligging en beleving van het geheel zijn geweldig te noemen, de rust en de ruimte geven een echt vrijheidsgevoel. Daarbij geven de landerijen in de omgeving prachtige verzichten en ligt het bos letterlijk direct naast de deur, enkel een onverhard toegangsweggetje scheidt het perceel van 1.390m2 met het Edese bos.
Direct bij de woning is veel natuur aanwezig, zo zijn er diverse bossen, heide maar ook veel fiets- en wandelroutes in de directe omgeving te vinden. Het centrum van zowel Lunteren als Ede ligt op relatief korte afstand. Dit gedeelte van ‘De Veluwe’ biedt een prachtige woonomgeving!
De originele woning is in 1935 gebouwd, in de jaren ’70 is de woning flink uitgebouwd. Onlangs is de kap en spouw geïsoleerd, de woning beschikt daarbij grotendeels over dubbele beglazing.
De woning beschikt onder andere over een aangebouwde garage, carport met schuur en een tuinkas.
Het geheel biedt diverse mogelijkheden, zo is het mogelijk om de aangebouwde garage op de begane grond bij de woonruimte te benutten, op de verdieping valt door middel van dakkapellen flink wat ruimte te winnen. De woning biedt binnen het bestaande kader dus diverse mogelijkheden, een voorzet hiervan is ook toegevoegd in deze brochure.
Deze woning valt op door de ligging in deze prachtige omgeving, de beleving van rust, ruimte en natuur zijn hierdoor bijzonder te noemen.
De Woutersweg 7 is gelegen op een mooie vrije kavel van maar liefst 1390m2 en biedt vrijheid en rust.
Bekijk op onze website de volledige 3D-scan van deze woning.
Aanvaarding in overleg.

Bouw

Soort bouw: bestaande bouw
 
Bouwjaar: 1935
 
Ligging: landelijk gelegen
 

Indeling

Woonoppervlakte: 130 m2
 
Inhoud: 564 m3
 
Aantal kamers: kamers (4 Slaapkamers)
 
Aantal verdiepingen: 2
 

Bergruimte

Schuur/berging: Beschikbaar
 
Soort berging: vrijstaand hout
 


   Terug